Farmaceutische industrie

Filtratie is een belangrijke techniek in de (bio)farmaceutische industrie en wordt op veel plaatsen in het productieproces toegepast. Denk hierbij aan het (steriel) filtreren van API's, buffers en media, clarificatie van harvest, pre- en steriele filtratie voorafgaand aan uw chromatografieproces, concentratie/diafiltratie en steriele eindfiltratie. Maar ook voor uw utiliteiten zijn filters benodigd: filters voor waterbehandeling, beluchtingsfilters op tanks of bioreactoren en filters voor de filtratie van gassen.

Filtratieproces optimaliseren
Het produceren van biofarmaceutische producten is vaak een kostbare aangelegenheid. Voor alle filtratietoepassingen in biofarmaceutische processen geldt dat het filter de beste performance moet bieden (in levensduur, flow of yield) en moet voldoen aan de strenge kwaliteitseisen binnen de (bio)farmaceutische industrie. HITMA Filtratie zoekt, samen met u, naar de juiste oplossing om uw filtratieproces te optimaliseren en uw kosten te reduceren.
Wij hebben als onafhankelijk filtratiespecialist toegang tot diverse filtermerken en technieken (dead-end filtratie en TFF) en kunnen hierdoor het meest geschikte filter selecteren. Dit doen we op basis van onze jarenlange ervaring in combinatie met de uitslag van eventuele filtratietesten die u kunt laten uitvoeren in ons laboratorium of bij u op locatie.

Complete systemen
Ook als u ondersteuning wenst op het gebied van filterintegriteitstesten of als u samen met uw collega's een filtratietraining wilt volgen, zijn wij u graag van dienst. Daarnaast kunnen wij complete (steriele) single-use systemen voor u samenstellen in onze cleanroom. Ook bent u bij HITMA Filtratie aan het juiste adres voor losse single-use componenten zoals tubing, bags, druk- en flowmeters, sample systemen, connectors, fittingen, steriele connectoren en Tri-Clamp technologie.

Meer weten?
Voor meer informatie of een bezoek door onze product- en applicatiespecialist kunt u contact opnemen via e-mail met Anne Marijke Zwarts en telefonisch +31 (0)297 514715.

Bent u op zoek naar single-use componenten of disposable assemblies voor uw sanitaire proces? Bezoek dan ook eens de website van HITMA UltraPure.

 

  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Filtratieoplossingen voor hydrauliekolie en smeerolie
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715