27
mei
Gerard de Ruiter HITMA Filtratie
Gerard de Ruiter HITMA Filtratie

Natuurlijk willen we klanten en prospect ontmoeten. Dat is onze voornaamste reden om dit jaar mee te doen aan de WOTS 2014. De beurs is voor ons belangrijk om bezoekers te laten zien waar Hitma Filtratie voor staat en voor welke filtratietoepassingen wij oplossingen en expertise in huis hebben.

World of Motion & Drives
U vindt Hitma Filtratie tijdens de WOTS in de World of Motion & Drives. Hier zijn technologie, producten en diensten voor machinebouw, OEM’ers, productie- en procesindustrie samengebracht. Denk hierbij aan pneumatiek, hydrauliek, aandrijftechniek, sensoren, Control Systems, Industrial System Integration, Robotics & Handling Systems.

FEDA-paviljoen
Vanuit de FEDA, branchevereniging op het gebied van Aandrijf-en Automatiseringstechniek, zijn 16 leden, waaronder Hitma Filtratie vertegenwoordigd op het FEDA-paviljoen. In hal 10 staan deze FEDA-leden verdeeld over maar liefst twee paviljoens.

Deskundige bedrijven bij elkaar
Wij doen mee onder de FEDA-vlag vanwege de uitstraling die de branchevereniging heeft in de markt. Het is een club van deskundige bedrijven bij elkaar. Daarnaast voelen we ons als FEDA-lid zeer verbonden met deze branchevereniging. Ik ben persoonlijk nauw betrokken bij de activiteiten binnen de sectie hydrauliek van de FEDA en houd me bezig met kennis en onderwijs.

Hapje en een drankje
Het is aantrekkelijk om met vakbroeders bij elkaar te staan en ons bedrijf samen met de andere deelnemers te presenteren binnen World of Motion & Drives. Wij verwachten dat dit aantrekkingskracht heeft op de bezoekers. We verwelkomen u dan ook graag op onze stand of in de lounge van het paviljoen waar we kunnen bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Bezoekers van World of Motion & Drives kunnen daarnaast ook deelnemen aan diverse seminars en beursprojecten..

Of de WOTS een succes wordt, hangt natuurlijk af van de bezoekersaantallen, maar we hopen deelgenoot te zijn van een succesvol nieuw beursconcept. Wij verwachten veel van de combinatie WOTS, Industrial Processing en Macropak en zijn ervan overtuigd deze samenwerking de Nederlandse industrie een interessante, brede vakbeurs gaat opleveren.

@Gerard_HITMA

 

P.S. Bezoek tijdens WOTS2014 alle drie de Hitma-stands en maak kans op een diner voor twee personen. Hoe werkt het?

  • Haal op iedere Hitma-stand een productsticker op.
  • Plak de sticker op de actiekaart* bij de juiste Hitma-productspecialist (Ronald Vonk van Instrumentatie, Gerard de Ruiter van Filtratie en Michel Meijers van Process)
  • Lever de complete kaart in op één van de Hitma-stands.

* Actiekaarten verkrijgbaar op onze stands of vooraf aan te vragen.

Vorige pagina
Terug naar weblog
  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Filtratieoplossingen voor hydrauliekolie en smeerolie
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715