Hydrauliek- en smeeroliefiltratie - onderhoud en service

Onze techneuten zorgen voor installatie van en onderhoud aan filtratie-units, persluchtdrogers en aanverwante producten. Daarnaast hebben wij in Uithoorn werkplaatsen, een filtratielaboratorium, een stofvrije ruimte en een testruimte voor een snelle service als het gaat om reparatie, kalibratie en het justeren van oliereinheidstestapparatuur. Een dienst die ook op locatie wordt verleend. Onze service-afdeling is vca-gecertificeerd en geautoriseerd om geheel conform de fabrieksprocedures reparaties en kalibraties uit te voeren.

Oliemanagement
Met een optimale oliereinheid in uw systeem zijn storingen en slijtage verleden tijd. Met name bij het opstarten van systemen na onderhoud of revisie en bij nieuwbouw, is de juiste oliereinheid van essentieel belang. Voor het in conditie krijgen en houden van uw hydraulische en smeeroliesysteem heeft Hitma Filtratie een speciaal oliemanagementprogramma ontwikkeld. We voeren olieanalyses uit en geven advies op maat voor uw hydrauliek- en/of smeeroliesysteem.

Filter upgrade package
Veel bedrijven maken nog gebruik van verouderde filtratietechnieken. Om deze te moderniseren en hierdoor processen te optimaliseren (zowel technisch als economisch) heeft Hitma Filtratie een "Filter upgrade package" ontwikkeld. Bij aanvang van het upgradeproject voeren wij een audit uit en bepalen samen met de klant de meest effectieve filtratietechnologie.

Onderhoudscontracten
Een belangrijk onderdeel van onze technische ondersteuning vormt het preventief onderhoud op locatie aan luchtdrogers en (ultra)filtratiesystemen. De Hitma-servicedienst biedt hiervoor onderhoudscontracten op maat. Onze werkvoorbereider bewaakt hierbij het afgesproken schema en neemt tijdig contact met u op voor het maken van een afspraak. Na een bezoek van onze servicedienst ontvangt u een volledige rapportage.

Meer weten over onze filtratieservice- en onderhoudsdienst?
Neem contact met ons op voor meer informatie of als u gebruikt wilt maken van onze service- en onderhoudsdiensten. Mail of bel +31 (0)297 514715.

 

 

 

 

 

  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Filtratieoplossingen voor hydrauliekolie en smeerolie
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715