Hitma Filtratie deelt kennis met Van Meeuwen Smeertechniek

Van Meeuwen levert smeermiddelen en chemicaliƫn in combinatie met innovatieve vormen van dienstverlening. Ieder jaar organiseert het bedrijf een bijeenkomst voor haar verkoop- en servicemedewerkers. Tijdens deze cursusdagen worden nieuwe producten onder de aandacht gebracht en het kennisniveau bijgespijkerd.

Cursus bij Van Meeuwen 2009
Cursus bij Van Meeuwen 2009

Cursus hydrauliek- en smeeroliefiltratie
Hitma Filtratie was ook tijdens de jaarlijkse studiedag van Van Meeuwen uitgenodigd. Gerard de Ruiter verzorgde een presentatie waarbij oliereinheid en hydrauliek- en smeeroliefiltratie centraal stonden. Hij toonde specifieke filtratieproducten en besprak applicatievoorbeelden. Om de vuildeeltjes in olie en vervolgens het effect van filtratie zichtbaar te maken, werd er gebruik gemaakt van een microscoop. De deelnemers waren enthousiast over deze aanpak. Volgens technisch directeur Taco Mets was de informatie interessant en droeg de presentatie zeker bij aan het kennisniveau van de medewerkers van Van Meeuwen op het gebied van systeemfiltratie. In het kader van smeertechnisch onderhoud speelt filtratie een belangrijke rol in het totale concept van het bedrijf.

Ook voor uw bedrijf
Hitma Filtratie organiseert regelmatig seminars, studiedagen en workshops. Bent u geïnteresseerd in een cursus op het gebied van hydrauliek- en smeeroliefiltratie? Laat het ons weten. De seminars kunnen plaatsvinden bij u in het bedrijf of in ons trainingscentrum in Uithoorn.

 

 

Terug naar overzicht

  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Filtratieoplossingen voor hydrauliekolie en smeerolie
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715