Seminar over problematiek en conditioneren synthetische regelolie en varnish-preventie

Deelnemers aan het seminar dat wij 16 maart 2017 organiseerden in samenwerking met HyPro Filtration, waren zeer positief over de training over het conditioneren van minerale en synthetische smeer- en regelolie. Daarom organiseren we deze training voorjaar 2018 opnieuw. U kunt zich hiervoor nu al opgeven. Tijdens dit eendaagse seminar voor rotating equipment-engineers behandelen we de problematiek bij het conditioneren van smeer- en regelolie. Deelname is gratis.

reparatie stoomturbine
reparatie stoomturbine

Rotating equipment 
Als u verantwoordelijk bent voor de rotating equipment binnen uw bedrijf, dan loopt u misschien, net als veel van uw vakgenoten, tegen vraagstukken aan die samenhangen met het gebruik van synthetische en minerale smeer- en regelolie. Met name synthetische smeer- en regelolie olie is extra gevoelig voor vuil, vocht, oplopende TAN waarde (zuurgetal) en lakvorming (varnish).

Omdat we de problematiek en oplossingen voor deze problemen meer onder de aandacht willen brengen, ben ik samen met onze samenwerkingspartner HyPro om de tafel gaan zitten om een seminar over dit onderwerp te organiseren.

Gastspreker
Wij hebben Peter Dufresne van EPT/HyPro (Canada) bereid gevonden om tijdens het seminar als gastspreker lezingen te verzorgen. Peter is expert op het gebied van het conditioneren van synthetische regelolie en varnish-preventie. EPT is het onderdeel van HyPro, het bedrijf dat ook de ionenresins heeft ontwikkeld voor het verwijderen van varnish en acid scavenging. 

Inhoud training 

  • Welkomstwoord en korte introductie 
  • Lezing 1: Synthetische smeer- en regelolie (EHC-oil) (Engelstalig)
  • Lezing 2: Varnish (herkennen, analyses, voorkomen en verhelpen) (Engelstalig)
  • Wat er verder nog ter tafel komt en gelegenheid om uitgebreid vragen te stellen over filtratie, filterefficiency, verwijderen vocht uit olie, bypass filtratie etc.

Tussen de presentaties door zorgen wij voor koffie/thee en een eenvoudige lunch.

Locatie
Informatie over de locatie volgt zo spoedig mogelijk

Voor wie?
Managers en engineers die verantwoordelijk zijn voor de rotating equipment binnen o.a. energiecentrales, de (petro)chemie en de staal- en afvalverwerkende industrie,

Inschrijven
U kunt zich nu al opgeven voor de training die we organiseren in het voorjaar van 2018.  Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld u dus snel aan via deze link.

Een terugblik op de eerste sessie kunt u hier lezen.

Heeft u vragen? U kunt mij bereiken via cbalvert@hitma.nl.

Corné Balvert

Aanmelden voor het seminar

Terug naar overzicht

  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Filtratieoplossingen voor hydrauliekolie en smeerolie
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715