Volledig Hitma-assortiment
Hitma Filtratie
2014-05-27 16:43:00

Hitma Filtratie tijdens WOTS 2014 samen met vakbroeders op FEDA-paviljoen

Gemiddelde leestijd 3,5 minuut Door Gerard de Ruiter op 27 mei 2014

Natuurlijk willen we klanten en prospect ontmoeten. Dat is onze voornaamste reden om dit jaar mee te doen aan de WOTS 2014. De beurs is voor ons belangrijk om bezoekers te laten zien waar Hitma Filtratie voor staat en voor welke filtratietoepassingen wij oplossingen en expertise in huis hebben.

World of Motion & Drives
Je vindt Hitma Filtratie tijdens de WOTS in de World of Motion & Drives. Hier zijn technologie, producten en diensten voor machinebouw, OEM’ers, productie- en procesindustrie samengebracht. Denk hierbij aan pneumatiek, hydrauliek, aandrijftechniek, sensoren, Control Systems, Industrial System Integration, Robotics & Handling Systems.

FEDA-paviljoen
Vanuit de FEDA, branchevereniging op het gebied van Aandrijf-en Automatiseringstechniek, zijn 16 leden, waaronder Hitma Filtratie vertegenwoordigd op het FEDA-paviljoen. In hal 10 staan deze FEDA-leden verdeeld over maar liefst twee paviljoens.

Deskundige bedrijven bij elkaar
Wij doen mee onder de FEDA-vlag vanwege de uitstraling die de branchevereniging heeft in de markt. Het is een club van deskundige bedrijven bij elkaar. Daarnaast voelen we ons als FEDA-lid zeer verbonden met deze branchevereniging. Ik ben persoonlijk nauw betrokken bij de activiteiten binnen de sectie hydrauliek van de FEDA en houd me bezig met kennis en onderwijs.

Hapje en een drankje
Het is aantrekkelijk om met vakbroeders bij elkaar te staan en ons bedrijf samen met de andere deelnemers te presenteren binnen World of Motion & Drives. Wij verwachten dat dit aantrekkingskracht heeft op de bezoekers. We verwelkomen u dan ook graag op onze stand of in de lounge van het paviljoen waar we kunnen bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje. Bezoekers van World of Motion & Drives kunnen daarnaast ook deelnemen aan diverse seminars en beursprojecten..

Of de WOTS een succes wordt, hangt natuurlijk af van de bezoekersaantallen, maar we hopen deelgenoot te zijn van een succesvol nieuw beursconcept. Wij verwachten veel van de combinatie WOTS, Industrial Processing en Macropak en zijn ervan overtuigd deze samenwerking de Nederlandse industrie een interessante, brede vakbeurs gaat opleveren.

Gerard de Ruiter

Leer mij kennen via mijn persoonlijke pagina. Voor vragen over dit onderwerp mag je mij altijd even mailen of bellen via +31 (0)6 2005 1606.

Vond je dit interessant lees hier dan mijn andere blogartikelen.

Gerelateerde blogs

Moeten er nog techniekers zijn?

Door Maarten Sterkmans op 23 mei 2016.

In Vlaanderen is de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB) bevoegd voor technische opleidingen. In 1989 is de ...
Lees meer

Bij Hitma geloven wij in meten is weten. Daarom maken wij op onze websites gebruik van cookies. Hiermee zorgen we ervoor dat de website gebruiksvriendelijker wordt. Onze cookies hebben uitsluitend analytische, communicatieve of functionele doeleinden. Door verder te gaan op onze website accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Lees hier meer over wat Hitma vindt van privacy