Wijn en gedistilleerde dranken

Microbiologische stabilisatie van wijn is belangrijk. Hiermee verzekert u zichzelf van de juiste kwaliteit. Bij gedistilleerde dranken speelt dit een minder grote rol, maar is de helderheid wel van belang. Filtratie draagt bij aan de constante kwaliteit van uw product. U kunt bij ons terecht voor alle filtratiemethodes; van cross flow tot directe filtratie. Zowel filtratie van deeltjes als micro-organismen. We richten ons op 3 hoofdgroepen:

Filtratiestappen
Afhankelijk van de kwaliteit wijn die u produceert, zijn er diverse filtratiestappen nodig. Het aantal stappen wordt bepaald aan de hand van de wijnfiltratie-index. Hiermee kunt u onnodige filtratiestappen voorkomen. HITMA Filtratie levert voor de verschillende stappen crossflow systemen, voorfilters en micro-organismen verwijderende filters. De standtijden van de filters zijn mede bepalend voor uw filtratiekosten. Voorfiltratie is essentieel om kosten te reduceren.

Meer weten?
Wij adviseren u graag over  de juiste filtratie-opstelling. Neem contact op met Anne Marijke Zwarts.

  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Filtratieoplossingen voor hydrauliekolie en smeerolie
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715