Nergens zijn de filtratie-eisen zo hoog, als daar waar het om mensenlevens gaat.
Informeer naar onze farmaceutische filtratieproducten

Procesfiltratie, filters en filtratiesystemen voor farmaceutische industrie

Zenpure capsule farma food HITMA Filtratie
Zenpure capsule farma food HITMA Filtratie

Filtratie is een belangrijke techniek in de (bio)farmaceutische industrie en wordt op veel plaatsen in het productieproces toegepast. Denk hierbij aan het (steriel) filtreren van API's, buffers en media, clarificatie van harvest, pre- en steriele filtratie voorafgaand aan uw chromatografieproces, concentratie/diafiltratie en steriele eindfiltratie. Maar ook voor uw utiliteiten zijn filters benodigd: filters voor waterbehandeling, beluchtingsfilters op tanks of bioreactoren en filters voor de filtratie van gassen.

Met de juiste filters het farmaceutisch filtratieproces optimaliseren
Het produceren van biofarmaceutische producten is vaak een kostbare aangelegenheid. Voor alle filtratietoepassingen in biofarmaceutische processen geldt dat het filter de beste performance moet bieden (in levensduur, flow of yield) en moet voldoen aan de strenge kwaliteitseisen binnen de (bio)farmaceutische industrie. Hitma Filtratie zoekt, samen met u, naar de juiste oplossing om uw filtratieproces te optimaliseren en uw kosten te reduceren.

ZenPure-filters
Via ons wereldwijde netwerk kunnen wij u voorzien van diverse filtermerken en technieken. Bovendien zijn wij preferred supplier van ZenPure, fabrikant van een compleet pakket filtratieproducten voor de (bio)farmacie en voedingsindustrie. Om tot de juiste filtratie-oplossing te komen kunnen wij filtratietesten voor u uitvoeren in ons laboratorium of bij u op locatie. Ook als u ondersteuning wenst op het gebied van filterintegriteitstesten of als u samen met uw collega's een filtratietraining wilt volgen, zijn wij u graag van dienst.

Meer weten over farmaceutische filtratie-oplossingen?
Klik hier voor de ZenPure-producten. Voor meer informatie of een bezoek door onze product- en applicatiespecialist kunt u contact opnemen via e-mail met Anne Marijke Zwarts en telefonisch +31 (0)297 514715.

  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Filtratieoplossingen voor hydrauliekolie en smeerolie
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715