Lucht- en gasfiltratieproducten voor energieopwekking & rotating equipment

Lucht- en gasfiltratie voor brandstofgasfiltratie

Gasturbines vereisen schoon, droog gas voor een optimale levensduur. Echter, brandstofgas bevat vaak vaste deeltjes en vocht/condensaat in verschillende samenstelling en hoeveelheden. Vocht en vuil kunnen doordringen tot de turbine waar ze de turbinebladen kunnen beschadigen. Omdat deze schade na verloop van tijd ontstaat, merkt u het pas als het te laat is.

Hoog-efficiënte filtratie voorkomt verontreinigingen
Schade aan turbinebladen kan in de honderdduizenden euro's lopen. Effectieve gasfiltratie kan deze problemen voorkomen. Hitma Filtratie levert een filtratiesysteem dat het hele scala aan verontreinigingen in brandstofgas verwijdert. De installatie bestaat uit een hoog efficiënt voorfilter voor de vaste vuildeeltjes gevolgd door een "liquid/gas-coalescer" voor het verwijderen van vocht uit de gasstroom. Deze oplossing heeft haar doeltreffendheid bewezen, zowel in testopstellingen als bij industriële installaties.

Meer weten over brandstofgasfiltratie?
We helpen u graag beschadigingen aan turbinebladen te voorkomen. Neem hiervoor contact op met Corné Balvert of Ard Verhoef.

  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Filtratieoplossingen voor hydrauliekolie en smeerolie
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715