HITMA Filtratie Descase breathers


Beluchtingsfilters

Wij bieden een breed scala aan producten voor het beluchten van uw reservoir of systeem. Met de juiste beluchtingstechnologie houdt u hydraulische en/of smeerolie of andere vloeistoffen schoon en bent u verzekerd van een betrouwbaar proces. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van onze beluchtingsfilters en aanverwante producten. Voor meer informatie over de Des-Case beluchters kunt u ook naar de website van Des-Case Nederland (een divisie van Hitma Filtratie).

Het onderstaande filmpje laat zien wat een beluchtingsfilter is en waarom het zo belangrijk is om deze filters te gebruiken.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de Des-Case beluchters?
Bel ons dan op +31 297 514715 of mail naar filtratie@hitma.nl.

VaporGuard olie coalescerende beluchter

Een smeerolietank van een boiler feed pomp produceert een continue stroom aan oliedamp (oil mist), dit komt vervolgens uit de beluchter. De neergeslagen oliedamp / olie nevel moet op de juiste manier opgevangen worden om risico's te voorkomen. 

Met de VaporGuard kunt u dit probleem gemakkelijk en veilig oplossen. De olie coalscerende Des-Case VaporGuard op de tank plaasten met daarop een Des-Case non-dessicant breather DC-ND-35.

De olie nevel coalesceerd in de VaporGuard en loopt terug de tank in. Het resultaat: geen oliedamp meer met alle verontreiniging en gezondheidsrisico’s van dien.

Des-Case VaporGuard
Des-Case VaporGuard
Vapor Guard
Des-Case VaporGuard doorsnede

Standaard disposable beluchtingsfilters (vochtafscheiders)

Descase breathers HITMA Filtratie
Descase breathers HITMA Filtratie

Deze eenvoudige disposable filters met silicagel beschermen hydraulische of smeerolie en andere applicaties. Ze zijn verkrijgbaar in DC2, 3 en 4 uitvoering en zijn CE-goedgekeurd. 

Extended serie beluchtingsfilters

beluchtingsfilters extended version breathers Descase 315 x 315 HITMA Filtratie
beluchtingsfilters extended version breathers Descase 315 x 315 HITMA Filtratie

De nieuwe "extended" serie beluchtingsfilters van Des-Case combineren de vertrouwde materialen, het ontwerp en de hoge luchtdoorstroom van onze standaard beluchtingsfilters met de terugslagklep van onze hybride beluchters, plus een nieuw olienevel verminderende functie en een verdubbeling van de droogstof (silicagel).

Hybride beluchtingsfilters

Descase hydroguard HITMA Filtratie
Descase hydroguard HITMA Filtratie

De hybride beluchters met inwendige terugslagkleptechnologie, isoleren hydraulische of smeerolie uit extreme vochtige omgevingen. Ideaal voor tandwielkasten, zeer vochtige ruimtes en/of afwasbare installaties.

Beluchtingsfilters zonder silicagel

 Descase non-desiccant breather HITMA Filtratie
Descase non-desiccant breather HITMA Filtratie

Deze beluchtingsfilters zijn speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van vuildeeltjes en vrij water voordat het medium het reservoir ingaat. 

Beluchtingsfilters voor extreem "zware" toepassingen

Descase extreme duty breather HITMA Filtratie
Descase extreme duty breather HITMA Filtratie

Oorspronkelijk zijn deze beluchtingsfilters ontworpen voor de automotive sector, maar ze worden meer en meer toegepast in industriële processen. Het "extreme duty" beluchtingsfilter is uitgerust met een solide standpijp voor grotere doorstroomcapaciteit, grote trilvastheid en een breed temperatuurbereik.

Metalen beluchtingsfilters (niet disposable)

 Metalen beluchtingsfilters HITMA Filtratie
Metalen beluchtingsfilters HITMA Filtratie

Metalen (staal of roestvrij staal) beluchtingsfilters zijn ideaal voor hoge doorstroomcapaciteiten en/of chemische bestendigheid. 

Speciale disposable beluchtingsfilters

Deze beluchtingfilters bieden een combinatie aan vulling met verschillende absorptiematerialen voor speciale applicaties. Wilt u weten welke speciale beluchtingsfilters wij voor uw toepassing hebben? mail of bel ons dan.

Adapters en accessoires

Descase adapters HITMA Filtratie
Descase adapters HITMA Filtratie

Voor het aansluiten van beluchtingfilters op u installatie leveren wij adapters en accessoires.

  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    ZenPure's ZenCap Zero Technology
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715