Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
Verhuurvloot

De apparatuur om uw hydrauliek en smeerolie in goede conditie te houden, hebben wij ook voor verhuur beschikbaar. Onze verhuurvloot bestaat onder andere uit mobiele spoelunits, filterwagens en purifiers. Wij begeleiden u, indien gewenst, bij het gebruik van deze apparatuur en de keuze van de juiste vloeistoffilters. HITMA Filtratie verhuurt ook equipment voor procesfiltratie.

direct naar dit artikel
IMG_1137small

Direct naar

recente tweets

19 mei 2015 - 13:45
Wat is het belang van smeerolie-analyses? @Corne_HITMA legt het u uit @Processingprofs bit.ly/1JyIoT6

15 MEI 2015 - 11:20
Onze uitgebreide beluchtingsfilters van Des-Case voor o.a. hydrauliek reservoir bit.ly/1PdbXOP

Wat doet u als er in uw bedrijf tijdelijk behoefte is aan (extra) filtratiecapaciteit?
21
MEI
 Corne Balvert HITMA Filtratie

Misschien komt het in uw bedrijf ook wel eens voor: Naar aanleiding van olieanalyses, calamiteiten of onderhoudstops is er opeens behoefte aan externe filtratie- of separatie-apparatuur voor uw hydrauliek- of smeerolie. Wat zijn dan de mogelijkheden?

Lees meer

 Verrijdbare UF filtratie unit Filtratiesystemen HITMA Filtratie Filtratiesystemen op maat

HITMA Filtratie levert ook voor procesfiltratietoepassingen filtratiesystemen op maat. Ongeacht het fabrikaat van de membranen, het materiaal of de grootte van het systeem. Wij leveren deze units ook op kleine schaal voor uw eigen laboratorium. Geheel naar uw specificaties, uitvoering en wensen.

Lees meer

U heeft dit nieuwsbericht ontvangen, omdat u zich heeft aangemeld voor de HITMA e-mailservice en ons uw e-mailadres heeft gegeven. Klik hier als u onze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen.