Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
Gevolgen van varnish

Oxidatie (olieafbraakproducten) in olie vormt onder thermische stress (temperatuurswisselingen door bijvoorbeeld hotspots, elektrostatische ontladingen en micro dieseling) de basis van het ontstaan van varnish. Deze vrije varnish zal neerslaan op componenten in smeeroliesystemen, zoals servoventielen, lagerschalen en lagers, filterhuizen etc. met alle gevolgen van dien.

direct naar dit artikel
Varnish filtratie HITMA Filtratie

Direct naar

recente tweets

14 mei 2013 - 16:01
RT @FEDA_NL Techniek Talent.nu brengt TechKnow uit, voor iedereen die jongeren voor techniek wil enthousiasmeren:
http://iturl.nl/sntcOF

17 mei 2013 - 15:53
RT @HyProFiltration Causes of #Varnish in Hydraulic Oil hub.am/185SN4H

21 mei 2013 - 09:05
RT @Bemonsteren
"Smeeroliemonster met vezels van een overall." Hoe neem je een goed oliemonster? Blog @Sandra_HITMA + handleiding monstername.nl/blog/2013/03/1…

Filtermodules

Naast filterelementen voor de juiste oliereinheid of bypass filtratie met filterelementen als extra stap naast uw systeemfilters, leveren wij ook "dieptefiltermodules". Hiermee realiseert u een optimale levensduur van uw olie. Lees verder op onze website.

Filterwagens & pomp filterskids HITMA Filtratie Filterwagens & pomp-filterskids

Het is niet altijd mogelijk met systeemfiltratie te voldoen aan de hedendaagse normen van filterfijnheid en filterefficiëntie. Daarom zetten we soms bypass filtersystemen in; stand alone filtersystemen in mobiele of permanente uitvoering. Op onze site vindt u een overzicht van de mogelijkheden.

Varnish verwijderen: What you see is what you get!
25
APR

Varnish-vorming is een veel voorkomend probleem bij smeer- en regelolie die wordt toegepast in hoogtoerige rotating equipment, zoals turbines en compressoren.

Lees meer

U heeft dit nieuwsbericht ontvangen, omdat u zich heeft aangemeld voor de HITMA e-mailservice en ons uw e-mailadres heeft gegeven. Klik hier als u onze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen.