Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
Laat uw product niet bederven!

Wist u dat u uw filters regelmatig moet controleren? Anders loopt u het risico dat er besmetting ontstaat in uw productie via de filtersystemen. Vooral bij zuivelproducten is inspectie van filters met een filterintegriteitstester van groot belang. Hiermee sluit u uit dat u met beschadigde filters werkt.

HITMA Filtratie biedt u hiervoor de oplossing met de filterintegriteitstester

direct naar dit artikel
Filtratie IntegrityTester HITMA

Direct naar

recente tweets

29 feb 2012 - 10:15
Vakmanschap is meesterschap (http://www.youtube.com/watch?v=IzCRABAg4i0&feature=related) en zo is het maar net bij filtratie http://bit.ly/zAjNyS

29 feb 2012 - 09:57
“Zitten je filters nog niet verstopt?” | Blog | Hitma: hitma-filtratie.nl/blog/2012/02/8…

11 jan 2012 - 11:39
Collega's en @HansTangenberg van @HITMAFiltratie succes met training #filtratietechnologie sanitaire processen. Kennisverdieping!"

"Zitten je filters nog niet verstopt?"
20
FEB
Tony Dinsbach HITMA Filtratie

“Goh, ik hoor helemaal niets meer van je. Zitten je filters nog niet verstopt? Deze opmerking aan een klant waar ik al een tijdje niets meer van had gehoord, bleek achteraf een trefzeker voorzetje voor een aanzienlijk kostenbesparing.

Lees meer

logo_hitma_fltratie Nieuwe website HITMA Filtratie

HITMA Filtratie is een nieuwe weg ingeslagen. Bij deze nieuwe aanpak hoort ook onze nieuwe website. Deze site willen we ontwikkelen tot online vraagbaak en kennisbron door vakinformatie met u, filterfabrikanten en filtratiedeskundigen te delen. In de nieuwe website diverse sociale mediakanalen geïntegreerd, waaronder Twitter, LinkedIn, een bedrijfsblog en YouTube. Onze productspecialisten publiceren op het blog applicatieverhalen en leggen uit hoe ze filtratievraagstukken hebben opgelost. Bezoek onze site en deel uw mening of stel uw vraag.

Lees meer

Drankenindustriefiltratie HITMA Filtratie Vakmanschap is meesterschap

Voor bierbrouwers is de constante kwaliteit van het bier ongelofelijk belangrijk. Filtratie is in het brouwproces een belangrijke stap om de kwaliteit te handhaven. Daarbij wilt u de kosten uiteraard onder controle te houden. En daar zit ‘m vaak de crux.

Lees meer

Agenda en evenementen
HITMA Filtratie - 3M actie 2 april t/m 22 april

Doe mee met de HITMA Filtratie - 3M actie en win een iPad 2. Houd uw mailbox, brievenbus en/of onze website de komende tijd in de gaten, want de actie begint 2 april.

Anuga foodtec beurs 27 t/m 30 maart
Construction & shipping industry 8, 9 en 10 mei
U heeft dit nieuwsbericht ontvangen, omdat u zich heeft aangemeld voor de HITMA e-mailservice en ons uw e-mailadres heeft gegeven. Klik hier als u onze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen.