Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
Vraag boek "Filtratietechniek voor de hydrauliek" nu aan

Om de inzetbaarheid van hydraulische aandrijvingen te garanderen is optimale conditionering van hydraulische olie een eerste vereiste. In de technische leergang "Filtratietechniek voor de hydrauliek" wordt ingegaan op technieken die een rol spelen bij het schoon, droog en luchtvrij houden van olie. U kunt dit boek en bijbehorende CD bij ons aanvragen.

direct naar dit artikel
HITMA Filtratie boek filtratietechniek voor de hydrauliek

Direct naar

recente tweets

26 jan 2012 - 19:01
HITMA Filtratie deelt filtratiekennis via nieuwe website en social media http://bit.ly/tlF3gz

18 jan 2012 - 15:53
: Sandra Vogels: 'We zijn er altijd voor de klanten, oliekwaliteit gaat voor alles.'

6 jan 2012 - 09:05
Breaking news: HITMA Filtratie breidt de servicevloot uit http://t.co/DyJjpG8m De eerste purifier draait al op volle toeren!!

logo_hitma_fltratie Nieuwe website HITMA Filtratie

HITMA Filtratie is een nieuwe weg ingeslagen. Bij deze nieuwe aanpak hoort ook onze nieuwe website die we gaan ontwikkelen tot online vraagbaak en kennisbron op het gebied van industriële filtratie. Dit willen we bereiken door kennis met u, filterfabrikanten en filtratiedeskundigen te delen. In de nieuwe website zijn vrijwel alle bekende sociale mediakanalen geïntegreerd, waaronder Twitter, LinkedIn, een bedrijfsblog en YouTube. Onze productspecialisten publiceren op het blog applicatieverhalen en leggen uit hoe ze filtratievraagstukken bij klanten hebben opgelost.

Lees meer

Hydrauliek en smeeroliefiltratie HITMA Filtratie Flinke uitbreiding servicevloot

Bedrijven hebben steeds vaker plotseling behoefte aan een tijdelijke voorziening voor smeer-, regel- en hydrauliekconditionering. Hierop zijn wij nu nog beter voorbereid. Onze servicvevloot is aanzienlijk uitgebreid.

Lees meer

Rol filtratie bij maatschappelijk verantwoord ondernemen
1
FEB
Hans Tangenberg HITMA Filtratie

Een grote onderneming in de procesindustrie vroeg zich af wat wij aan hun beleid met betrekking tot maatschappelijk verantwoord (MVO) en duurzaam ondernemen kunnen toevoegen. Een simpele vraag waarop niet altijd eenvoudig antwoord te geven is. Toch bleek tijdens het gesprek dat de oplossingen voor de hand lagen.

Lees meer

U heeft dit nieuwsbericht ontvangen, omdat u zich heeft aangemeld voor de HITMA e-mailservice en ons uw e-mailadres heeft gegeven. Klik hier als u onze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen.