Als dit bericht niet goed wordt weergegeven, klik dan hier.
Zenpure mini cartridges HITMA Filtratie
HITMA Filtratie en ZenPure werken samen

Sinds kort werken wij samen met de Amerikaanse filterfabrikant ZenPure Corporation. Wij vertegenwoordigen het volledige pakket filtratie- en purificatieproducten van ZenPure in de Benelux.

ZenPure ontwikkelt en produceert hoogwaardige filtratie- en purificatieproducten en speciale membranen voor o.a. de (bio)farmacie en voedingsindustrie. De producten worden vervaardigd in een klasse 10.000 cleanroomomgeving met volledige traceerbare materialen en conform de geldende kwaliteitseisen.

direct naar dit artikel
Zenpure capsule farma food HITMA Filtratie

Direct naar

recente tweets

14 jan 2014 - 13:01
Door de samenwerking met #ZenPure zijn wij in staat een completer pakket filtratie-oplossingen te bieden hitma-filtratie.nl/nieuws/156795/…

17 jan 2014 - 15:53
Nieuws @machevobulk: ZenPure en HITMA Filtratie werken samen machevo.nl/nieuws/laatste…

10 jan 2014 - 09:05
ZenPure ontwikkelt filtratie- en purificatieproducten en membranen voor (bio)farmacie en voedingsindustrie. hitma-filtratie.nl/nieuws/156795/…

Zenpure disc filters Farmaceutisch filtratieproces optimaliseren

Het produceren van biofarmaceutische producten is vaak een kostbare aangelegenheid. Voor alle filtratietoepassingen in biofarmaceutische processen geldt dat het filter de beste performance moet bieden (in levensduur, flow of yield) en moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Samen met u zoeken wij naar de juiste oplossing om uw filtratieproces te optimaliseren en uw kosten te reduceren.

Lees meer

 ZenPure filterhuizen HITMA Filtratie Filtratieoplossingen voor voedingsindustrie

Met de juiste filtratieproducten realiseert u in uw proces een reproduceerbaarheid met een minimum aan productieonderbrekingen en onderhoud. Wij adviseren u graag over de juiste filters en filtratiesystemen voor voedingsmiddelen- en drankentoepassingen. We letten daarbij op ruimte- en kostenbesparing, eenvoud in gebruik en de eisen en richtlijnen van de "Food and Drug Administration" en EHEDG. Om u de juiste oplossing te bieden, maken we o.a. contaminatie-analyses en voeren we testen uit bij u op locatie en/of in ons filtratielaboratorium.

Lees meer

U heeft dit nieuwsbericht ontvangen, omdat u zich heeft aangemeld voor de HITMA e-mailservice en ons uw e-mailadres heeft gegeven. Klik hier als u onze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen.