Technische leergang "Filtertechniek voor de hydrauliek"

Om de inzetbaarheid van hydraulische aandrijvingen te garanderen is optimale conditionering van hydraulische olie een eerste vereiste.

Filtertechniek voor de Hydrauliek HITMA
Filtertechniek voor de Hydrauliek HITMA

In de technische leergang die tot stand is gekomen door samenwerking van de FEDA-leden Hitma Filtratie, Parker, Hydac en Bosch Rexroth, wordt ingegaan op begrippen en technieken die een rol spelen bij het schoon, droog en luchtvrij houden van de vloeistof. Hierbij kan o.a. gedacht worden aan cavitatie, herkomst en bestrijden van vaste verontreinigingen, water-, lucht- en thermische vervuiling maar ook onderhoudsmanagement, uitvoeringsvormen van filters en normen voor het testen van filterelementen. Deze en andere onderwerpen worden uitvoerig belicht in de technische leergang.

Studiemateriaal
De bij het boek behorende CD bevat ondersteunend en verhelderend les- en studiemateriaal; per hoofdstuk een presentatie met de afbeeldingen uit het boek met extra informatie, teken- en fotomateriaal, animaties en filmpjes. FEDA is van mening dat deze technische leergang "Filtertechniek voor de hydrauliek" een zeer waardevolle aanvulling is op de reeds eerder verschenen technische leergangen van de FEDA.

De FEDA sectie Hydraulic Solutions is opgezet om het vakgebied een verdere professionalisering te laten doormaken door middel van:

 • Samenwerking met opleidingen
 • Netwerkfunctie en kennisuitwisseling middels themabijeenkomsten
 • Imagoverbetering
 • Contacten en samenwerking met andere branches en andere landen
 • Marktinformatie en benchmarks waaronder statistiek
 • Het op een juiste wijze profileren van de branche op beurzen

Voor 26,50 euro kunt u het boek "Filtertechniek voor de hydrauliek" in uw bezit krijgen. Klik hier om het boek aan te vragen

Terug naar overzicht

 • Hitma Filtratie
  Hitma Filtratie op WOTS2014
  ZenPure's ZenCap Zero Technology
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715