11
apr
Harry Lohman HITMA Filtratie
Harry Lohman HITMA Filtratie

Wat ik over Zenpure kan vertellen? Ja, eigenlijk wat niet? Het is een topmerk in het hogere marktsegment dat de vergelijking met ander topmerken glansrijk kan doorstaan. Laat ik daar maar eens mee beginnen. Zenpure biedt hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ja, wat dat betreft is het een echte uitblinker.

En de productlijn is ook nog eens zeer uitgebreid, getuige de duimendikke catalogus. Zenpure-filters zijn er in alle soorten en maten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een uitvoering leverbaar.

Van nylon, teflon, polypropyleen, glasvezels tot PES. En dat in alle mogelijke maten; van heel klein - 4 millimeter- tot de grotere maat van ruim een meter.

Hitma UltraPure biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor single-use gebruik die kunnen worden gecombineerd met de Zenpure-filtratieproducten, zoals slangen, aftapkranen, (steriele) koppelingen, flowmeters, bags voor (tussen)opslag, drukopnamemeters en klemmen. Reden ook waarom Hitma Filtratie en Hitma UltraPure nauw samenwerken als het om Zenpure gaat.

Altijd steriel kunnen produceren
Disposables bieden meerdere voordelen. Alle onderdelen kunnen snel en makkelijk in elkaar worden geklikt, net als legostenen. Bovendien kunnen de filters, inclusief bijbehorende onderdelen, na een batch worden vervangen.

Dat voorkomt crosscontamininatie; een deel van de eerste batch - hoe klein ook - kan daardoor nooit de volgende batch vervuilen. Met Zenpure hoeven bedrijven hun (productie)systemen niet meer te spoelen, reinigen en te steriliseren.

Dat heeft als groot pluspunt dat er niet meer hoeft te worden gevalideerd. Dat scheelt niet alleen tijd, omdat die test niet hoeft te worden uitgevoerd, maar biedt ook de zekerheid dat de filters en onderdelen schoon en steriel zijn.

Filtersysteem klantspecifiek maken
Een pluspunt is ook dat alle filters en bijbehorende onderdelen klantspecifiek kunnen worden gemaakt. Afhankelijk van het productieproces kan een klant bijvoorbeeld aangeven waar een in- of uitlaat wordt geplaatst, waar de ontluchting van het filter moet komen en waar het aftappunt voor de monstername.

Zo, volgens mij heb ik nu wel aardig wat over Zenpure verteld. Ja, eigenlijk ken ik geen enkel ander merk filters dat zo veel biedt. Niet alleen een zeer uitgebreid assortiment en een kwalitatief hoogwaardig product dat gunstige is geprijsd, maar ook nog eens filtersystemen die klantspecifiek kunnen worden gemaakt.

Hoge verwachtingen
Ja, ik ben erg enthousiast over Zenpure, dat we voeren voor meerdere branches, waaronder de food & beverage, biofarma en farma. Met Zenpure hebben we een merk in huis dat op elke praktische vraag van een klant een oplossing heeft; hoe klein of hoe groot ook.

Terecht zijn we daarom bij Hitma Filtratie er zeer trots op dat we Zenpure hebben mogen verwelkomen. We verwachten er veel van.’

Vorige pagina
Terug naar weblog
  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Yoghurt - testen filters zuivel
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715