9
apr

‘Waarom zou ik overstappen op een ander filtersysteem?’, was een vraag die een klant laatst stelde toen we de mogelijkheden van Zenpure bespraken. Goede vraag, makkelijk antwoord. Namelijk omdat de filters van Zenpure door hun innovatieve constructie meer flow hebben.

Omdat daardoor de capaciteit groter is, kunnen klanten naar kleinere, compactere, filters die ook nog eens goedkoper zijn. En dat is niet het enige punt waarop de filtratiesystemen van Zenpure zich onderscheiden. Kwalitatief behoort het merk tot de top van de markt en dat tegen een lagere prijs dan vergelijkbare aanbieders.

Mede door die ongekende prijs/kwaliteitverhouding is het makkelijk om antwoord te geven op de gestelde klantvraag: ‘waarom zou je eigenlijk niet op een ander filtersysteem overstappen?’

Klantspecifiek
HITMA Filtratie voert de productlijn van Zenpure relatief kort, maar we zien nu al ik in de praktijk dat de hoge kwaliteit in combinatie met de scherpe prijs voor klanten de reden is om voor het merk kiezen.

In hun overweging nemen ze ook mee dat de filters klantspecifiek gemaakt kunnen worden; in- en uitlaat, ontluchting of het aftappunt kunnen volgens de specs van de klant worden geplaatst.

En er is nog een reden waarom klanten met Zenpure gaan werken. Met een filterhuis kunnen verschillende type membramen worden getest. Dit is met name een uitkomst voor het testen van kleinere batches, bijvoorbeeld op een afdeling R&D of in een laboratorium. Geen ander merk in het topsegment biedt deze flexibiliteit.

Eigen laboratorium
We kunnen bij Hitma ook in ons eigen laboratorium filtersystemen testen; Welke membramen werken optimaal in de productieomgeving van de klant en kunnen we het rendement van de filtratie verhogen door voorfiltratie?

Het zijn praktische vragen waar we samen met de klant en de collega’s van het lab antwoorden op zoeken. Hitma Filtratie en de andere Hitma-bedrijven hebben door de jaren heen gedegen vaktechnische kennis ontwikkeld. We weten voor welke uitdagingen klanten staan en denken gericht mee over mogelijke oplossingen.

Daarbij wordt intensief samengewerkt met alle betrokken Hitma-afdelingen. Of dat nu het lab is, de serviceafdeling of onze collega Harald die als een spin in het web intern alles aan elkaar knoopt tot een oplossing waar een klant concreet me aan de slag kan. Wat dat betreft kunnen we elke vraag aan, hoe complex ook.

Uitgebreid assortiment
Dus daarmee hebben we antwoord gegeven op de vraag waarom een bedrijf zou overstappen op een ander filtersysteem. Al is het uitgebreide assortiment nog niet aan de orde gekomen. En dat met Zenpure filtratiesystemen snel en makkelijk kan worden gewerkt omdat de filters en onderdelen als legostenen aan elkaar klikken. Maar dat is tot een volgende blog. Tot dan.’

Vorige pagina
Terug naar weblog
  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Filtratieoplossingen voor hydrauliekolie en smeerolie
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715