14
nov
Harry Lohman HITMA Filtratie
Harry Lohman HITMA Filtratie

Momenteel zijn veel bedrijven flink aan het bezuinigen op verschillende gebieden. Zo ook op filtratie. Kwalitatief hoogwaardige filterhuizen zijn duur. Toch kan er meestal nog op kosten bespaard worden.

Door verschillende filters en aanbieders met elkaar te vergelijken, kan dezelfde kwaliteit behaald worden voor soms de helft van de kosten.

Nieuwe filterhuizen door besparing filterkosten
Een bedrijf dat folies produceert voor displays belde me op, omdat ze een uitbreiding van de productie hadden. Voor hun nieuwe lijn hadden zij filterhuizen nodig. Het bedrijf had vaker zaken met Hitma Filtratie gedaan en was daar zeer tevreden over. Ze vroegen of ik met hen wilde kijken of er op één of andere manier bespaard kon worden, zodat ze de filterhuizen konden aanschaffen.

Filters met dezelfde capaciteit en lagere kosten 
Tijdens een uitgebreide inventarisatie werden alle mogelijke filteropties bekeken. Belangrijk was dat de kwaliteit en performance van de filterhuizen niet omlaag zou gaan, maar de kosten wel. Door verschillende filters naast elkaar te zetten en te vergelijken, kwamen we tot een mooi overzicht van alle opties. Uiteindelijk bleek dat de filterhuizen van een andere leverancier hetzelfde resultaat behaald kon worden, terwijl deze filterhuizen 4000 euro voordeliger waren. De levensduur en performance van de nieuwe filterhuizen waren vergelijkbaar met de huidige filters. Er hoefde dus niet lang nagedacht te worden over een beslissing.

Blijvende besparing
Door de keuze op deze filterhuizen, werd er flink bespaard op de kosten. De besparing kan terugkomen indien ze een volgende lijn gaan installeren. Maar uiteraard kijken we de volgende keer weer naar de optimale oplossing. Denkt u eraan uw filters te vervangen en wilt u weten wat voor uw bedrijf de beste oplossing is? Ga naar de website van Hitma Filtratie en neem direct contact met ons op.

Vorige pagina
Terug naar weblog
  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Yoghurt - testen filters zuivel
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715