21
sep

De filtratiemarkt is in beweging. Ook wij blijven ons ontwikkelen en zoeken continu naar oplossingen om onze dienstverlening te optimaliseren.

De wereld om ons heen verandert in rap tempo. Zo ook de filtratiemarkt. Hitma Filtratie gaat deze veranderingen niet uit de weg. Sterker, het motiveert ons om te ontwikkelen. Het bieden van maatoplossingen voor filtratie- en separatietoepassingen is en blijft hierbij altijd ons uitgangspunt. Dit realiseren we met kwaliteitsproducten, maar vooral door een intensieve samenwerking met onze klanten.

Grote merken
Onlangs is besloten dat we onze exclusieve samenwerking met Pall Corporation na ruim 40 jaar beëindigen. Dit kwam niet onverwachts. Pall was al eerder een aantal markten zelf gaan bedienen. Ik trof daarom voorbereidingen om het bestaansrecht van ons bedrijf zonder Pall veilig te stellen. En dat is gelukt. Hitma Filtratie slaat een nieuwe weg in als meer onafhankelijke filtratiespecialist. Een spannende en uitdagende stap, waar we met het hele team enorm veel zin in hebben.

Ruime keuze maatoplossingen
Op het moment dat ik dit schrijf, heb ik de distributiecontracten getekend met Amiad, 3M Purification (voorheen Cuno), Internormen, Hy-Pro en Dollinger-SPX als belangrijke nieuwe partners en keyleveranciers. Dit pakket is aangevuld met filtratie- en separatieproducten van diverse andere merken. De behoefte van de klant staat centraal. Met dit gecombineerde en brede pakket, waarvan een deel direct uit voorraad leverbaar is, hebben we voor alle proces- en systeemfiltratietoepassingen een pasklare oplossing. Technisch en kwalitatief gelijkwaardig of zelfs betere oplossingen dan dat die we tot nu toe konden bieden, en veel economischer. We richten ons met name op hydrauliek- en smeerolietoepassingen, voedingsmiddelen-, dranken-industrie, electronische en algemene procesindustrie, (petro)chemie, olie & gaswinning-, energie- en watermarkt.

Volg ons
Wij zijn klaar voor de toekomst en kijken ernaar uit voor u uitdagende filtratievraagstukken op te lossen. Volg ons, bijvoorbeeld via social media, en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Vorige pagina
Terug naar weblog
  • Hitma Filtratie
    Hitma Filtratie op WOTS2014
    Yoghurt - testen filters zuivel
naar boven

Stel uw vraag aan onze filtratiespecialist

Binnen 24 uur ontvangt u een bericht!!!
 
A A Stel uw vraag
Direct UW FILTRATIEspecialist spreken: 0297 514 715