Hitma en 3m actie
DOET U AL MEE?
TUSSENSTAND EINDKLASSEMENT
16207 Jan Kazemier
Rijksuniversiteit Groningen
14475 Kay Heunen
Skylion
13907 Peter Willems
electrabel Nederland B.V.
12838 Menno Jansen
Merck
11656 Kay Heunen
Skylion

direct naar

recente tweets

17 april 12 - 19:25
Er zijn alle verschillende dagwinnaars, wordt u de volgende en wint u het 3M-verrassingspakket? http://hitma-filtratie.nl/actie

16 april 12 - 9:08
Een week draait #pong al, wie kan de highscore van 5095 verbeteren? http://www.hitma-filtratie.nl/actie

12 april 12 - 11:02
We hebben de magische grens van 100 deelnemers gepasseerd... Wie volgt er en verbeterd de score van 3131 http://www.hitma-filtratie.nl/actie

VERBETER DE SCORE EN MAAK KANS OP EEN IPAD 2!
Geachte #naam#

Kent u het spel Pong nog? HITMA Filtratie en 3M vieren hun samenwerking door een ode te brengen aan deze klassieker onder de videospellen. Op www.hitma-filtratie.nl/actie kunt u Pong spelen. Als u erin slaagt de winnaar van de dag te worden, wint u een 3M-verrassingspakket. U kunt tot en met 30 april a.s. proberen de high score te halen. Staat u op die dag om 12:00 uur op nummer 1 van het totaalklassement, dan bent u de winaar van de Apple iPad 2 32GB.

Speel nu het spel en verbeter de topscore van 16207 punten!

Maak kans op een ipad 2
 Filters HITMA Filtratie Maak kans op een 3M-verrassingspakket

Vraag hier documentatie van 3M purificatie aan en maak kans op een verrassingspakket van 3M. Hiervoor hoeft u niet de dagwinnaar te zijn, maar alleen de documentatie aan te vragen. Onder de mensen die documentatie aanvragen verloten wij een 3M-verrassingspakket. Klik hier om de documentatie aan te vragen.

Blog: "Zitten je filters nog niet verstopt?"
20
FEB
Tony Dinsbach HITMA Filtratie

“Goh, ik hoor helemaal niets meer van je. Zitten je filters nog niet verstopt? Deze opmerking aan een klant waar ik al een tijdje niets meer van had gehoord, bleek achteraf een trefzeker voorzetje voor een aanzienlijke kostenbesparing.

Lees meer

Vakmanschap is meesterschap

Voor bierbrouwers is de constante kwaliteit van het bier ongelofelijk belangrijk. Filtratie is in het brouwproces een belangrijke stap om de kwaliteit te handhaven. Daarbij wilt u de kosten uiteraard onder controle houden. En daar zit ‘m vaak de crux.

Lees meer

Drankenindustriefiltratie HITMA Filtratie
Agenda en evenementen
Achema beurs 18 t/m 22 juni in Frankfurt

Gaat u de Achema beurs bezoeken? Wij ontmoeten u daar graag.